Търсене

сряда, 5 юли 2017 г.

КРЪЩЕНЕТО НА НИКИ

Имам си една страхотна приятелка, с която бутахме децата с количките. Тя много харесва нещата, които правя и е моето опитно зайче от самото начало. Реших да пробвам да правя кутийки, хайде първите направих за кръщенето на малкото й момченце. След това й направих албум за двете дечица с паралелни снимки на децата до 7-мата година - първият на който ших страничките и кориците с машина. Сега дойде ред на следващото кръщене на малкия Ники, чийто кумове са те и искаше да й направя нещо бухалско - албумче, кутийки и картичка. Албумът е от плат, но така и не стигнах до шиене, че все някой вкъщи спи и не бива да тракам с машината. Та ето какво се получи с толкова много бухали:









КФАП 3 Детски албум

ЦВЕТЕНЦЕ ОТ ПЛАТ

За малко да забравя да Ви покажа каква картичка сътворих за предизвикателството, което зададох при Картичкофуриите КФП 340 "Картичка с цвете от плат". Тъй като много бях залитнала по цветенцата от мълбери хартия, пробвах няколко пъти не особено успешно цветя от фоамиран, реших да сменя малко материала и да направя цветенце от плат. Вижте какво се получи от съчетанието ластична памучна дантела и памучен плат с малко тичинки.


Остана само още един ден до крайния срок на предизвикателството, а вече имам 10 чудесни проекта, заповядайте и Вие да се включите, а наградата е от мен.
Craftycreationschallenges-#345 Anything goes
ttcrd-ttcrd 4th-july
daisychainchallenge-#10-floral
Scrapping4fun challenges -Challenge 93 - Summer
The ribbon girl - July Card Challenge ...