Търсене

четвъртък, 14 септември 2017 г.

Няколко забавления

Все не ми остава време да кача още няколко картички, които правих през миналата седмица. Първите две са поздравителни за сватба за моя колежка. Тъй като се оказа, че нямам подходящ дигитален печат за сватба, изнамерих един изрязан елемент, който още миналата година купувах от Руми - Хоби свят. Задължителното за двете картички беше да има по една бяла роза, затова извадих забравената мълбери хартия и запалих биг шота :). Надписът и сърчицата са от бирен картон, който оцветих с бяла акрилна боя. Дизайнерският картон на пеперудите е от едно от любимите ми блокчета на "W & M".


     
 Втората картичка е с елемент от бирен картон, оцветен с акрилни боички цвят старо злато.

           А ето ги  двете заедно, за една и съща булка от нейните братовчедки. Исках хем да са различни, хем да имат нещо общо, та освен бялата мълбери розичка, темата за пеперудите е общото в двете картички.
       А сега две детски картички. Първата подарък за рождения ден на едно близко приятелче, което става на 4 години, а втората е от серията - "Искам и на мен да ми направиш картичка мамо" :)
                           
Идеята за пподарък за рождения ден на Боби, беше игра, на която той и по-голямото му братче да могат да играят заедно. За съжаление поръчаната игра "Безопасност" дойде с ужулена кутия и остана за моето дете. Намери се друга игра с правилата за движение, от където и дойде моята идея за картичка с кола и пътни знаци. Колата и волана са от страхотните елементи от бирен картон от Дани Ангелова, като ги оцветих с алкохолни маркери леко неуспешно.

А ето я и другата картичка с един от героите от лудите пилета: