Търсене

четвъртък, 10 август 2017 г.

Boys style

Последно за днес една мъжка картичка, съвсем семпла, със сребриста вратовръзка, направено със сребристото фолио от Бо и ламинатора, съчетаваща риболовните страсти и елегантната страна на живота.


Цветя

Тези дни съм много производителна, защото детето е при баба и дядо. Картичката, която ще Ви покажа така и не бях визуализирана в първоначалните си представи, а се получи след правене на парче. Картинката оцветих на морето, цветенцето беше опит за теменужка, после плеснах и малко лепило без да искам, абе не й провървя на тази картичка, но в крайна сметка се получи :)
Дигиталният печат е на bugaboostamps block-for-you-from-me-flower от тяхната флорална колекция.




Романтично-ексцентрично

           Ето как си представям романтично-ексцентричната любов, макар и бухалска. Много подходящи един за друг, но с различни виждания по някои въпроси :)))
Картинките са свалени от Pinterest преди доста време и все не им идваше времето и мястото, но ето че дойде. Куфарчето, самолета и фотото са от новото ми шаблонче на Xcut, а моторчето от бирен картон една от личните ми прищевки, които удовлетвори Дани Ангелова преди повече от година. Много ми се искаше всичко да е в ярки цветове, като тези два ярки образа.



С тази картичка участвам в  КФП 344 Романтично ексцентрично на Мигито
trimmiescraftchallenge-challenge-428 anything goes
cardmaniachallenges cmc95-party
cagichallenge-time-to-die-die-cuts

Усмихнато-сръчковски теменужки

С нетърпение очаквах да свърши отпуската (хахаха) и препускането по страната, за да захващам Лятната картичкофурийска академия. Ето я и Тема 1 - Теменужки по урочето на Усмихната Сръчковка.



Теменужки ми станаха страхотни нали? Много ми хареса урочето. Едиснтвено се затрудних с кръгчетата, защото нямам толкова малки размери, но пък имах лилави кръгчета за очички от бухалчета, които ми свършиха чудесна работа. Останалото по картичката - младоженци от бирен картон и сърчица от чудесните колекции на Дани Ангелова, оцветени със златисти акрилни боички, изостанало листче от дизайнерско блокче, на което ме дразнеше празната бяла рамка, но успях да я запълн подобаващо, дантелка панделка, памучна връв и перличка.

Лятна картичкофурийска академия Тема № 1 Теменужки