Търсене

петък, 14 април 2017 г.

А ето я и картичката, с която участвах в пролетната игра "Познай автора":


Далеч е от истинската микс медиа, но пък съм показала нещо ново, оцветяване на дигитален печат с алкохолни макери, печат за рамкиране, оцветения с маркери надпис и фигурки от бирен карто, напръсках с малко бяла акрилна боя фона и разбира се моите любими мълбери цветенца с шаблона на сизикс.
Играта беше най-интересната от всичкии досега, благодарение на помощта на Картишоците, които много ми помогнаха с идеи и популяризирането й. Ако искате да видите кой е Детектив № 1 познал всички авторите на картичките, които участваха, заповядайте тук.
А аз ще я включа в следните предизвикателства:
КПФ 331 на Усмихната Сръчковка "Картичка с панделка и копче" http://cardsaddicted.blogspot.bg/2017/03/331.html и ММП 21 Цветя при Картишоците http://kartishok-challenges.blogspot.bg/…/mmp21-flowers.html
 CMC 91 Априлските дъждове носят майски цветове http://cardmaniachallenges.blogspot.bg/
Challenge #112 ANYTHING GOES with optional add flowers
http://daisychainchallenge.blogspot.bg/2017/04/challenge-7-spring-is-in-air.html#

Дигиталното печатче, което използвах е подарък от Картишоците за всички, които се опитаха да познаят автора му през 2016 г. по повод Деня на влюбените. Неговият автор е талантливата Radostina Eneva от Картишоците.
Тук е мястото да ви покажа първия ми опит за оцветяване на това диги миналата годиина с акварелни моливи, Не ме съдете, използвала съм само 12 цвята :


Няма коментари:

Публикуване на коментар